Bioline – Specialbehandlingar

Primaluce – PHA/AHA-behandling

Känner du att din hud är grå och livlös? Då är detta behandlingen för dig!
PHA-AHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelse-process. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och spänst. Passar alla hudtyper. Rengöring, AHA- ampull, fuktserum och avslutande creme. Kan göras som enstaka behandlingar, men för bästa resultat rekommenderas en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka.

specialbehandlingar

Tid: 30 min | Pris: 550:-

Kur: 6ggr | Pris: 2.750:-

PHA/AHA behandling inkl. AHA-mask som avslut, se ovanstående behandling
Tid 45 min | Pris 735 :-

AHA/PHA med portömning
Tid 70 min | Pris: 1.170:-

 

DE-OX C-vitaminbehandling

Vill du skydda din hud mot de fria radikalerna som är orsaken till hudens åldrande? Helt unik antioxidant C-vitamin behandling med tekniskt avancerade och nyskapande ingredienser som passar alla hudtyper och åldrar. För ung hy ger den energi, lyster och motståndskraft. På mogen hy ger den skydd och är samtidigt en intensiv anti age-behandling, som ger lyster, elasticitet och fasthet. En ny ansiktsbehandling som med dess aktiva komplex bidrar till att motverka hudens åldrande. Skydda och ge din hud ny energi.

För en intensiv effekt rekommenderas kur om 5 behandlingar, 1 – 2 ggr/vecka.

DE-OX C- vitamin ansiktsbehandling  

Tid: 50 min | Pris: 1125:-

DE-OX behandling med portömning
Tid: 60 min | Pris: 1275:-

 

Desense, för den känsliga huden

Har du en känslig hud med röda kinder? Då är detta behandlingen för dig!
En lugnande behandling för alla som lätt blir röda, har ytliga kärl, utsätts för dator eller vistas i kallt, blåsigt klimat. Din hud blir mjuk, len och fräsch och mindre känslig.
Rengöring, enzympeeling, lugnande ampull, cremekompress, massage och mask ingår. För att stärka och skydda på sikt rekommenderas 5 behandlingar, 1ggr/vecka.

Tid: 50 min | Pris: 950:-

Kur: 5 ggr | Pris: 3.600:-

Desense behandling med portömning
Tid: 60 min | Pris: 1050:-

 

Lifting Code Diffusion Filler

Känns det som du behöver ett lyft? Lider din hud brist på fukt? Då är detta behandlingen för dig! Biolines aktivaste antiage-behandling som fyller ut rynkor och ger en omedelbar lifting effekt. Ansikte och hals får förbättrad fasthet och kontur, ny spänst, lyster och maximalt med fukt. Rengöring, peeling, vårdande ampull, antiage massage och en lifting patchmask ingår. För bästa resultat rekommenderas 5 behandlingar 1ggr/vecka eller en Askungebehandling för vardag och fest.

Tid: 50 min | Pris: 1.125:-

Lifting Code behandling med portömning
Tid: 60 min | Pris: 1.275:-

 

AGE beauty secret

AGE-beh

Vill du korrigera tidens spår utan att behöva använda kniven? Då är detta behandlingen för dig! Genom att kombinera innovativ teknologi med 3 aktiva ingredienser kan AGE beauty secret återuppväcka hudens inre kod för trippel effekt; Jämnare hudton, slätar ut rynkor och ger volym, skyddar huden från skador som orsakas av åldrande ocg dåliga levnadsvanor.

Idealisk för hud som börjat få rynkor, samt mogen, trött, livlös och stressad hud. Passar även mycket känslig hud. Produkterna innehåller vegetabiliskt stamcellsextrakt som skyddar huden och ökar cellernas vitalitet och lyster. Rekommenderas som kur för bästa effekt. 5 behandlingar, 1-2 ggr /vecka

Tid: 50 min. | Pris: 1220:-

 

C & R Evolution

Ögon och läppbehandling
Vill du få effekt där rynkor och linjer kommer först? Då är detta behandlingen för dig! En vårdande behandling för det ömtåliga ögon- och läppartiet som aktivt minskar rynkor och linjer och ger en ökad fasthet.
En aktiverad algmask, vårdande ampull och pressurmassage ingår. Du kan gå en kur om 3 behandlingar 1ggr/vecka och kan alltid få en ögonbehandling i din ansiktsbehandling.

Tid: 30 min | Pris: 490:-
I samband med ansiktsbehandling | Pris 250:-