Dermapen - en riktig kollagenboost

dermapen2

Dermapen 4 är en avancerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktion av hudceller ger på ett naturligt sätt ny elasticitet i huden och kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid.

 

Rekommenderas till:

Rynkreducering (Kollagenstimulering)

Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)

Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)

Ärrbehandling (Acne, Brännskador m.m.)

Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

 

Dermapen4 i kombination med kemisk peeling – Über pro

Dermapens ÜBER PRO kemisk peeling appliceras direkt efter din microneedling för ytterligare boost i din behandling. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter och acne, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

 

Dermapen4 i kombination med PRX-T33

PRX- T33 används i direkt anslutning till microneedling för att förhöja ditt behandlingsresultat och effekten av behandlingen ännu mer. Ger en extra boost i din Dermapenbehandling.

 

ANSIKTE inkl. hals: 2195:-
Ansikte, hals  +  Dekolltage: 3595:-
mindre partier: 1095:-
Hals: 1495:-
Parti Kropp: 3895:-
Tilläggsbehandling Kemisk peeling: +300:- (2495:-)
Dermapen + PRX Kombo: +500:- (2695:-)

 

 

Hur fungerar det?

Det är en automatisk vibrerande funktion med 16 sterila engångsnålar som skapar upp till 1600 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden. Beroende på vilka indikationer som vi vill behandla använder vi olika nåldjup och olika serum att slussa ned. Bland annat använder vi  hyaluronsyra, B5-vitamin och anti-inflammatoriska ingredienser. Produkterna är av bästa kvalité och cellidentiska framtagna för att slussas in i huden. Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat med ca 4 – 8 veckors mellanrum. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter minst 3 behandlingar. Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd och lätt svullen upp till en vecka men redan efter 24 timmar kan makeup appliceras. Dock fortsätter kollagenet att nybildas och hudens kondition att förbättras ända upp till 12 månader efter avslutad kur. 

 

48 timmar efter bör nedan undvikas:

Användning av andra produkter än vad din terapeut rekommenderar

Solning/solarium

Hård fysisk träning

Utomhus bad eller i swimmingpool

Andra hudvårdsbehandlingar

Brun-utan-sol

Tatuering