Estetiska injektioner

Alla injektionsbehandlingar här på Aktiv Hudvård Stockholm utförs av Anders Franzén 

Om Anders Franzén

Jag är legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren varit produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

De senaste 7 åren jobbat produktspecialist/ injektions tränare av muskelavslappnande behandling och fillern Juvederm.
Där har jag skaffat mig goda kunskaper om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster både med muskelavslappnande behandling och med filler (Juvederm). Kunskaperna har jag skaffat mig genom kurser på internationella kongresser och utbildningar både i Sverige och internationellt. Kurserna har varit både inom muskelavslappnande behandling och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

I mitt arbete som produktspecialist har jag hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Då har jag lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under mina år som produktspecialist har jag skaffat mig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och en ett flertal internationella.

Mitt mål med en behandling är att man ska hitta en bra balans mellan kundens ålder och utseende.

 

Injektionsbehandling  

FILLERS

Vi erbjuder behandlingar med fillers. Hyaluronsyra finns naturligt förekommande hos oss och mer än 50% av kroppens hyaluronsyra finns i huden. Fillers, som Restylane Juvederm Ultra är en gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane Juvederm Ultra är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra.

MUSKELAVSLAPPNANDE BEHANDLING

Ett naturligt förekommande protein, som finns i flera olika former. De mest kända är muskelavslappnande behandling med syskonet Vistabel, Dysport och syskonet Assalure samt Xeomin. Vid behandlingen injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan.

BELKYRA

Nu kan du injicera bort din dubbelhaka. Med läkemedlet Belkyra kan du enkelt och smidigt låta dubbelhakan sjunka tillbaka genom att punktvis injicera området. Resultatet kan likställas med en fettsugning men du slipper lång konvalescens, ojämnheter och långvarigt känselbortfall.

PROFILO – SPÄNSTIGARE HUD & MER VOLYM

VAD ÄR PROFHILO®

Profhilo är varken en filler eller skinbooster. Profhilo är en bioremoduleringsprodukt som stimulerar den egna produktionen av hyaluronsyra samt kickar igång produktionen av kollagen och elastin. Detta i sin tur ger spänstigare hud och återställer förlorad volym samtidigt som du får lyster och återfuktning.

Profhilo attackerar direkt slappheten i huden och fokuserar på att bygga vävnad. PROFHILO® är den första hyaluronsyra-baserade produkt som tillverkats helt utan användning av kemiska tvärbindningsmedlet (BDDE) och är ensam om att återskapa förlorad vävnad.

VARFÖR PROFHILO®

Profhilo är en populär metod och föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen och därmed minskat obehag per session. Dessutom krävs minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (Behandlingen görs som en kur med 1 månads intervall). Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

HUR FUNGERAR PROFHILO?

Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden och fungerar som en fantastisk hydrator (återfuktare). Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydreringen.

Under de närmaste fyra veckorna går den in i fas två och börjar arbeta med att öka Elastin- och kollagenproduktionen. Detta omformar effektivt huden och ger den ett smidigare, jämnare och fastare utseende.

HUR GÅR EN BEHANDLING MED PROFHILO® TILL?

Profhilo® injiceras med en fin, tunn nål precis under huden med några få injektionsstick på önskat område. Tack vare den fina gel-konsistensen i Profhilo fördelas Hyaluronsyran smidigt och jämnt, utan att klumpar bildas. Resultatet blir en ökad produktion av Elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hudton. Metoden passar perfekt på områden som är svåra att behandla med traditionella fillers som ex. hals och händer.

PRISLISTA

JUVEDERM

Juvederm Voluma 1ml – kinder, haklinje. 4 000 kr
Juvederm Volbella 1ml – läppar 3 500 kr
Juvederm Volift 1ml – läppar, nasolabialveck 3 500 kr
Juvederm Volift 0,5ml – läppar, nasolabialveck 2 500 kr

MUSKELAVSLAPPNANDE BEHANDLING

Ett område (30 min)
T ex Glabella / Arga rynkan eller Kråksparkar eller Bunnylines
2000-2500 kr
Två områden (30 min)
T ex Glabella / Arga rynkan + Kråksparkar eller Panna
3500 kr
Tre områden (30 min)
Glabella / Arga rynkan + Kråksparkar + Panna + Ögonbrynslyft
4500 kr
Nedre ansiktet (30 min)
Masseter / Tandgnissling
3500 kr

PROFHILO

Spänstigare hud & mer volym fr. 3 500 kr/behandling

 

OBS! Vid  alla injektions behandlingar gäller följande:

Man får ej vara gravid eller amma. Man får ej ha en pågående infektion, vara förkyld eller ha en hudinfektion.