top of page

IPL

Pigment

IPL-behandling för pigmentering använder riktat ljus för att bryta ner mörka fläckar och hyperpigmentering orsakade av solskador, åldrande eller hormonella faktorer. Ljuset absorberas av pigmentet i huden, vilket hjälper till att gradvis minska synligheten av oönskade pigmentfläckar och leder till en mer enhetlig hudton. Denna behandling är idealisk för de som vill återställa hudens naturliga lyster och minska effekterna av solskador och åldersfläckar.


Kärl

IPL-behandling för kärlförändringar riktar sig mot små blodkärl och rodnader i ansiktet och på andra delar av kroppen. Det pulserande ljuset tränger igenom huden och absorberas av blodkärlen, vilket får dem att naturligt brytas ner och minska i synlighet. Behandlingen är effektiv för att minska rodnad, spider vener och andra kärlrelaterade hudbekymmer, vilket resulterar i en klarare och mer jämn hudton.


Skintightning

IPL Skintightning använder ljusenergi för att stimulera hudens djupa lager och främja produktionen av kollagen och elastin. Denna process leder till en naturlig förbättring av hudens struktur och fasthet, minskar fina linjer och gör huden smidigare och mer tonad. Behandlingen är icke-invasiv och erbjuder en skonsam metod för att strama åt slapp hud och förbättra hudens övergripande kvalitet utan kirurgiska ingrepp.

bottom of page