top of page
Facial

Bioline

Hydraplump 50 min

Behandlingen för dig som känner dig torr, vill jobba på fina linjer och strama upp och plumpa huden. I denna behandling står hyaluronsyra och kollagen i fokus, där huden lämnas djupt återfuktad och med ett otroligt fint lyster.

I behandligen ingår dubbelrengöring, enzympeeling, liftingmassage i koncentrerad ampull, special fuktmask samt avslutande produkter.

De-ox 50 min

Behandlingen för dig med solskadad, pigmenterad hud och för dig som tillbringar mycket tid utomhus eller framför datorskärmar.

I behandlingen är antioxidanten C-vitamin i fokus som reparerar, jämnar ut hudtonen samt ger ett otroligt glow!

I behandlingen ingår dubbelrengöring, enzympeeling, energigivande massage i c-vitamin ampull och återfuktande kräm, algmask som stimulerar och piggar upp huden samt avslutande produkter.

De-sense 50 min

Behandlingen för dig med känslig, reaktiv hud, har ytliga kärl och för dig som tillbringar mycket tid i kallt väder eller framför datorskärmar.

I behandling ligger fokuset på att lugna en stressad hud, dämpa rodnader och stärka upp hudbarriären.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, enzympeeling, massage i stärkande ampull och reparerande kräm, lugnande algmask samt avslutande produkter.

Age stop 50 min

Behandlingen för dig som vill motverka rynkor, fina linjer samt pigga upp den mogna huden. Passar även dig som vill reparera och stärka upp huden.

I behandling är det fokus på anti-age med hjälp utav aktiva ingredienser samt vegetabiliskt stamcellsextrakt som skyddar huden och ökar cellernas vitalitet och lyster.

I behandlingen ingår dubbelrengöring,enzympeeling, liftingmassage i högkoncentrerat serum, peptidmask samt avslutande produkter.

bottom of page