Bioline ansiktsbehandlingar

New Skin (Primaluce PHA/AHA)

Känner du att din hud är grå och livlös? Torr och mogen? Eller har du hårda inkapslade porer? Då är detta behandlingen för dig! PHA-AHA syror har en exfolierande effekt och ökar hudens förnyelseprocess. Du får en jämn, klar hud med ökad lyster och fukt. Passar alla hudtyper. Kan göras som enstaka behandlingar men för bästa resultat rekommenderas en kur om 6-8 behandlingar 1ggr/vecka. Välj den längre behandlingen för rengöring, peeling, portömning, massage och mask eller de kortare för uppfräschning.

New Skin (Inkl. portömning) 70 min | 1.170:-
AHA-ampull 30 min |  650:-
Kur: 6 ggr | 3975:-
AHA-ampull  Med MAsk: 45 min | 795 :-

 

ANTiredness

Har du en känslig hud med röda kinder? Då är detta behandlingen för dig!
En lugnande behandling för alla som lätt blir röda, har ytliga kärl, utsätts för dator eller vistas i kallt, blåsigt klimat. Din hud blir mjuk, len och fräsch och mindre känslig.

I behandlingen ingår: Rengöring, enzympeeling, lugnande ampull, cremekompress, massage och mask. För att stärka och skydda på sikt rekommenderas 5 behandlingar, 1 ggr/vecka.

ANtiredness 50 min | 995:-
inkl. portömning 60 min | 1095:-

 

ENERGIkick (DE-OX)

Vill du skydda din hud mot de fria radikalerna som är orsaken till hudens åldrande? Helt unik C-vitamin behandling med tekniskt avancerade och nyskapande ingredienser som passar alla hudtyper och åldrar. För ung hy ger den energi, lyster och motståndskraft. På mogen hy ger den skydd och är samtidigt en intensiv anti age-behandling som ger lyster, elasticitet och fasthet. Skydda och ge din hud ny energi!

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, energivande massage i c-vitaminampull och peel-offmask.

Energikick Ansiktsbehandling 50 min | 1225:-
inkl. portömning: 60 min | 1295:-

 

HydraPLump

Känns det som du behöver ett lyft? Lider din hud brist på fukt? Då är detta behandlingen för dig! Biolines mest fuktladdade och utslätande behandling som ger en omedelbar liftingeffekt. Ansikte och hals får förbättrad fasthet och kontur, ny spänst, lyster och maximalt med fukt.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, vårdande ampull, antiagemassage och en lifting patchmask ingår.

HydraPlump ansiktsbehandling  50 min | 1225:-
inkl portömning 60 min | 1.295:-

 

AGE STOP

Vill du korrigera tidens spår utan att behöva använda kniven? Då är detta behandlingen för dig! Genom att kombinera innovativ teknologi med 3 aktiva ingredienser kan AGE beauty secret återuppväcka hudens inre kod för trippel effekt; Jämnare hudton, slätar ut rynkor och ger volym, skyddar huden från skador som orsakas av åldrande och dåliga levnadsvanor. Idealisk för hud som börjat få rynkor, samt mogen, trött, livlös och stressad hud. Passar även mycket känslig hud. Produkterna innehåller vegetabiliskt stamcellsextrakt som skyddar huden och ökar cellernas vitalitet och lyster. Passar en mogen hy

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, skulpterande massage och specialmask.

AGe SToP ANsiktsbehandling: 50 min | 1350:-
inkl. portömning 75 min
| 1495:-

 

AGE PRO STAMINAL GOLD

Närande GLOW-behandling för en stram och näringsfattig hud! Proaging SG Staminal gold förhindrar och minskar de första rynkorna, för tidigt åldrande och förlust av lyster med ljusreflekterande guldpartiklar, rena molekyler, superfoods och aktiva hightech ingredienser. Moringaolja och biomimetisk olja utvunnen från stamcellerna hos vild oliv ger din hud styrka och ökar motståndskraften från yttre påverkan!

Rengöring, peeling, skulpterande massage och special GULD mask

AGE PRO GOLD ANSIKTSBEHANDLING : 50 min | 1220:-

EYE & LIP Treatment

Vill du få effekt där rynkor och linjer kommer först? Då är detta behandlingen för dig! En vårdande behandling för det ömtåliga ögon- och läppartiet som aktivt minskar rynkor och linjer och ger en ökad fasthet. En aktiverad algmask, vårdande ampull och pressurmassage ingår. Du kan gå en kur om 3 behandlingar 1ggr/vecka och kan alltid få en ögonbehandling i din ansiktsbehandling.

30 min | 550:-
I samband med ansiktsbehandling | 250:-