Bioline erbjudande

Omedelbar lyster!

Ta chansen att upptäcka Primaluce masken när du handlar Primaluce produkter för 1000 kr eller mer. Upplev omedelbart återfuktad, len och jämn hud!
Gåvans värde: 725 kr. ( gäller tom april eller så länge lagret räcker)

Anders

Ställ frågor om injektioner och träffa experten

 

Leg sjuksköterska och expert på injektioner Anders har jobbat med injektionsbehandlingar i många år. Han har stor erfarenhet och därför goda kunskaper om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster både med muskelavslappnande behandling och med fillers. Kunskaperna har han skaffat sig genom kurser på internationella kongresser och utbildningar både i Sverige och internationellt. Kurserna har varit både inom muskelavslappnande behandling och filler där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat. Han har själv jobbat med att utbilda läkare och sjuksköterskor inom injektionsteknik i hela södra Sverige.

Anders mål med en behandling är att vilja  hitta en bra balans mellan kundens ålder och utseende. Här kan du läsa mer på,  https://www.facefacts.se/

Kommande tider  är han tillgänglig på salongen för konsultation och behandlingar, passa på innan semestertiderna

2023… 25/1, 22/2, 22/3, 19/4, 17/5, 30/6, 12/7

Välkommen att boka tid 08-103981, online via hemsidan eller mejla oss salong@aktivhudvard.se

 

Ny figur utan kirurgi!

                                                    Beach 2023 inom snar framtid!

                      CoolTech fryser bort fett depåer permanent på en timmes behandling

 

Vintertorr hud

 

Så här i vintertid upplever väldig många av oss att huden är torr och inte bara i ansiktet utan också hela kroppen. Kyla och torrt inomhusklimat blir stora påfrestningar för huden som kommer i obalans. Huden stramar  och känns torr och tråkig.  Nu är det läge att se över sin dagliga hudvårdsrutin.  För att huden ska kunna ta upp fukt krävs en bra rengöringsprodukt i form av en mjölk eller gel därefter ett återfuktande och ett ph- balanserande ansiktsvatten.

Ansiktsvattnet är viktigt eftersom det  även ph-balanserar huden och ger fukt, gör så att efterföljande produkter lättare tas upp av huden.

Därefter ett serum, som du anpassar efter hud typ. Ett serum är den produkt som har mest aktiva och närande ämnen. Välj gärna ett serum med hyaloronsyra som binder fukten 1000 gånger sin egen vikt. Hyaloronsyra är alltså en riktig fuktbomb för huden. Avsluta med  kräm.

Ge din hud den omvårdnaden  varje dag för att bibehålla lyster och vitalitet.   Peela också huden 1-3 ggr i veckan . Det finns peelingar  med korn  och/eller enzymer, de tar bort gamla döda hudceller som ligger på ytan. Är ytan torr går inte produkterna ner i huden. Alltså måste man ta bort för att bygga upp. Ansiktsmask 2-3 ggr i veckan för att ge fukt och näring.

Tips! för torra händer, häll lite kräm i två plastpåsar, värm på låg effekt några sekunder i micron.  Gnugga runt krämen i påsen och stoppa ner  händerna och låt krämen verka. Koppla av och njut.

Boka in dig på en härlig ansiktsbehandling  Ge din hud precis vad den behöver

God fortsättning på det nya året

önskar

Aktiv Hudvård teamet

 

 

Nyhet! Bioline AGE Pro Staminal Gold

Bioline PRO aging  SG  Staminal GOLD

En ny exklusiv stärkande och närande behandling  från Bioline med ljusreflekterande guld partiklar. Behandlingen passar för en stram och fuktfattig hud. Den är till dig som vill förhindra och minskar de första rynkorna.  En härlig  ansiktsbehandling som förebygger tidigt åldrande av huden

Med riktigt aktiva hightech ingredienser som består av rena molekyler, riktiga ”superfoods” för huden, moringaolja och biomimetisk  olja utvunnen från stamceller hos vild oliv, det ger ett resultat som ökar hudens styrka och  motståndskraft från yttre påverkan.

Boka din behandling här