top of page
Head Massage

Natura Bissē

Red carpet 105 min

Diamond experience life infusion ritual – juvelen inom anti-age! Lyxig ansiktsbehandling med Natura Bissé’s DIAMOND COLLECTION som återupplivar och bevarar ungdomligheten i huden samt bromsar åldringsprocessen.

Ger huden fasthet och ny elasticitet samt minskar synbart fina linjer och rynkor. Detta är den ultimata behandlingen för dig med mogen hud som vill ha det främsta inom aktiv hudvård!

I behandlingen ingår dubbelrengöring, 3 stegspeeling med aha-syra, stimulerande massage med magnetterapi, djupgående ansikts- och decolltagemassage, syresättande och reparerande ledmask samt en avslutande guldmask som verkar uppstramande och lystergivande.

Under tiden masken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande ögoncreme och ansiktscreme.

3D Collagen Shock

Behandlingen för dig som vill ge huden rikligt med näring och återfå fasthet och elasticitet i huden.

Här ligger fokuset på en intensivt stärkande anti-age-behandling med en unik cocktail av aminosyror och essentiella näringsämnen som är viktiga för att hålla huden mjuk och smidig.

De har en regenererande effekt som verkar i de djupaste hudlagren för att återskapa hudens fasthet, elasticitet och fräschör. Dessutom minimeras fina linjer och rynkor, vilket ger en slätare hud.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, trestegs-peeling, djupbehandlande ampullkoncentrat och en effektivt antioxidantmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en skyddande och vårdande produkter.

The Citrus essence 60 min

Behandlingen för dig som vill uppnå riktigt glow och skydda huden från förtidigt åldrande.Passar dig som har solskadad, livlös, miljöpåverkad hud.

Här jobbar man med den kraftfulla antioxidanten C vitamin som hjälper till att skydda din hud från fria radikaler som gör att din hud åldras. Den reparerar en solskadad hud med pigment, stimulerar kollagenproduktionen samt ger ett fantastiskt lyster som får din hud att stråla!

I behandlingen ingår dubbelrengöring, skrubbpeeling, potent C-vitaminampull, ansiktsmassage och en effektiv behandlande mask. Medan masken verkar får du en skön hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter.

Inhibit face lift 60 min

Behandlingen för dig som vill få en total hudföryngring med lyftande effekt.Passar hud som tappat spänst och perfekt för dig som vill förlänga effekten av andra behandlingar. 

Här jobbar man med den innovativa molekylen “octamioxyl” som har som förmågan att motverka muskelkontraktioner (som leder till rynkor) kombinerat av högteknologiska ingredienser och exklusiva stimulerande behandlingstekniker. Perfekt för dig som inte vill använda estetiska microinjektioner eller som vill förlänga och förbättra effekten av befintliga injektioner.

I behandlingen ingår dubbelrengöring, 2-stegs glycopeel, tryckpunkts massage, kraftfull ampull, ansiktsmassage med liftingeffekt, ansiktsmask samt avslutande produkter.

bottom of page