Detta händer hos oss

Hösten är i antågande och vi kan se fram mot en händelserik tid framöver. Som vanligt har vi mycket på gång, förutom nya produkter och nya spännande behandlingar kan vi avslöja att vi inför hösten fräschar vi upp oss med ny logga och ny hemsida som vi inom kort kommer att presentera. Vi vill också välkomna Sarah, som under våren blivit ny medlem i ”Aktiv Hudvård familjen” inte att förväxla med Sara  Dahlbom som för övrigt gör avbrott i föräldrar ledigheten och jobbar onsdagar i september och oktober. Båda finns att boka online.

Vår nya medarbetare Sarah har arbetat som hudterapeut i många år och har liksom alla oss på Aktiv Hudvård ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård och behandlingar. Hon är specialist på bla, Dermapen behandlingar och kosmetisk tatuering  Boka en kostnadsfri konsultation hos Sarah så ger hon råd vad som passar bäst till just din hud.

Prova en behandling med höstens stora nyheter Dermapen 4, en  uppdaterad digital version av Dermapen,  en revolutionerande världsnyhet. Vi är så glada att få vara bland de första att uppgradera oss. Behandlingen som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt samt förbättrar hudens struktur och kondition. Reducerar rynkor och linjer, stora porer, acne, ärr, mm. Vill man ha super fina resultat så prova  Dermapen- microneedling gärna i kombination av Kemisk peeling.  Kolla in fina behandlingserbjudande.

Varmt välkommen!

önskar Lotta, Marie K, Emelie, Marie H, Sara D, Sarah S, Therese