Detta händer hos oss

Hösten är i antågande och vi kan se fram mot en händelserik tid framöver. Som vanligt har vi mycket på gång. Vi planerar för fullt för ett härligt event senare i höst, närmare presentation kommer Håll utkik och följ oss på Facebook och Instagram  med uppdaterade nyheter, nya produkter och nya spännande behandlingar  Vi vill också välkomna Sandra som till sommaren blivit ny medlem i ”Aktiv Hudvård teamet”

Vår nya medarbetare Sandra har arbetat som auktoriserad hud & spaterapeut i många år både i Sverige och utomlands och har liksom alla oss på Aktiv Hudvård ett brinnande intresse för resultatinriktad hudvård och behandlingar. Boka en kostnadsfri konsultation hos Sandra så ger hon råd vad som passar bäst till just din hud.

För er som längtat efter Frida så är hon tillbaka från sin föräldraledighet. Härligt tycker vi! Hon finns såklart att boka online

Nu inför hösten när solsäsongen är över, passar på att göra en uppfräschning. Har du pigment, kärl, rynkor, linjer eller ärr Dermapen 4- microneedling  är  behandlingen som täcker in alla problemlösningar  Behandlingen som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt samt förbättrar hudens struktur och kondition. Vill man ha super fina resultat så prova  Dermapen- microneedling gärna i kombination av kemisk peeling.

Varmt välkommen!

Önskar Emelie, Sandra, Lotta, Marie K, Marie H och Frida (bild ovan)