Julhälsningar från Aktiv Hudvård

Här kommer en julhälsning från oss på Aktiv Hudvård. Vi vill tacka alla våra kära kunder för ett fantastiskt år

Det verkar inte bli någon vit jul men lite julmys och kanske för de flesta en välbehövlig ledighet,  vi har öppet i mellandagarna men stängt julafton och alla röda dagar så vill du ha lite ”staycation” på hemmaplan så ta dig tid och boka en härlig avkopplande behandling. Ett julklappstips i sista stund är såklart våra populära och uppskattade  presentkort  Håll utkik och följ oss på Facebook och Instagram  med uppdaterade nyheter, nya produkter och nya spännande behandlingar

En av de heta nyheterna som vår sjuksköterska Anneli utför är Profhilo en naturlig fuktbehandling som ger en fantastisk lyster och bättre struktur. Marknadsförs som ” Bli en yngre kopia av dig själv”  Intresserad? hör av dig till oss så berättar vi mer.

läs bloggen av ”Arga tanten” Linnea Öst https://www.daisybeauty.com/profhilo-och-jag-har-traffats-igen

Bild från IBSA agentur

 

Den mest populära behandling är fortfarande  Dermapen4  Har du pigment, kärl, rynkor, linjer eller ärr Dermapen 4- microneedling  täcker in alla problemlösningar  Behandlingen som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt samt förbättrar hudens struktur och kondition. Vill man ha super fina resultat så prova  Dermapen- microneedling gärna i kombination av kemisk peeling.

 God Jul och Gott nytt år

Önskar

Emelie, Sandra, Lotta, Marie K, Marie H och Frida