Upptäck dina solskador i tid med datorscanner

Observ® skin diagnostic device är det allra senaste inom hudanalys. Med ”en resa under huden” kan vi se och förstå  underliggande hudproblem. Stor succé blev det när vi presenterade vår nya Datorscanner på vårminglet som vi hade i maj.

här går det till. Ansiktet fotas i olika ljus och vi analyserar det som syns. Här visas hudstruktur, pigmentförändringar och blodkärl som ligger under hudens yta och som inte kan ses i vanligt dagsljus. Mycket av detta är det vi kallar solskador.

 

observ-04

Men hjälp av bilderna kan vi skräddarsy ett hudvårdsprogram som lämpar sig för just dig. Genom analysresultatet kan vi också  bedöma effekten av behandlingar och produkter och visa på faktiska förändringar i din hud.

 

observ-03

Vid bokning av kurbehandlingar över 3000:- så bjuder vi på en Observ® hudanalys. Kostnaden för enbart en Observ® hudanalys är 400:-. Vid köp av produkter för minst 1500:- i samband med analysen bjuder vi på analysen.  Analysen måste förbokas så vi kan sätta av extra tid ( ca 30 min)  i samband med besöket. Upptäck dina solskador i tid, så kan vi motverka uppkomsten av nya och genom rätt hudvårdsprogram reducera redan uppkomna solskador.  Boka en tid 08-103981 eller på onlinebokningen.