Hur vi hanterar Covid 19 – Corona

Med anledning  av rådande restriktioner av pandemin innebär det större krav på oss alla för att minska smittspridningen. Det är ju viktigt att vi alla tar vårt ansvar.

Vi förstår att många tvekar att komma på behandling just nu, för dig som vill  och kan komma till oss, håller vi öppet. Med  extra tid mellan behandlingarna så spritar och rengör vi noggrant. Vi ser också till så det inte sitter fler kunder i väntrummet samtidigt.

Hygienrutinerna har vi extra koll på, använder munskydd, tvättar och spritar som aldrig förr.  Folkhälsomyndighetens riktlinjer följer  vi naturligtvis och förutsätter att kunna ha öppet som vanligt men flaggar för en viss ändring av öppettider kan komma att ske. Följ oss på sociala media för mer info.

Vi är glada att vi har friska kunder som kommer till oss och tackar er kunder som visar hänsyn och avbokar behandling vid känning av symtom på sjukdom.  Alla som jobbar är friska och vid minsta symtom stannar vi i så fall hemma. Vi hoppas att denna extrema situationen vänder snart.

Ta hand om er! Vi håller i och håller ut

Varmt välkommen

Hälsar

Lotta, Marie H, och Sandra ( Frida, Marie K, föräldralediga)