Hur vi hanterar Covid 19 – Corona

Med anledning rådande restriktioner av pandemin innebär detta större krav på oss alla för att minska smittspridningen. Det är jätteviktigt att vi alla tar vårt ansvar och gör det vi måste.

Vi förstår att många tvekar till att komma på behandling just nu, vi håller öppet för dig som vill  och kan komma till oss, och vi bokar alltid lite extra tid mellan behandlingarna för att kunna sprita och rengöra. Vi ser också till så det inte sitter fler kunder i väntrummet samtidigt.

Vi är extra noga med våra hygienrutiner, använder munskydd, tvättar och spritar som aldrig förr Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer och förutsätter att kunna ha öppet som vanligt men flaggar för en viss ändring av öppettider kan komma att ske. Följ oss på sociala media för mer info.

Vi är glada att vi har friska kunder som kommer till oss och tackar er kunder som visar hänsyn och avbokar behandling vid känning av symtom på sjukdom. Vi som jobbar är friska och vid minsta symtom är vi i så fall hemma. Vi hoppas att denna extrema situationen vänder snart.

Ta hand om er!

Varmt välkommen

Hälsar

Lotta, Marie H, Frida och Sandra (Marie K, föräldraledig)