Observ® skin diagnostic scanner

Observ® skin diagnostic device är det allra senaste inom hudanalys. Med ”en resa under huden” kan vi se och förstå underliggande hudproblem.

Hur går det till? Ansiktet fotas i olika ljus och vi analyserar det som syns. Här visas hudstruktur, pigmentförändringar och blodkärl som ligger under hudens yta och som inte kan ses i vanligt dagsljus. Mycket av detta är det vi kallar solskador.

observ-04

Men hjälp av bilderna kan vi skräddarsy ett hudvårdsprogram som lämpar sig för just dig. Genom analysresultatet kan vi också  bedöma effekten av behandlingar och produkter och visa på faktiska förändringar i din hud.

observ-03

Pris | 400:- 

 

OBS! Vi bjuder vi på hudanalysen vid bokning av kurbehandlingar över 3000:- (före- & efter analys) eller vid vid köp av produkter för minst 1500:- i samband med hudanalysenAnalysen måste förbokas så vi kan sätta av extra tid (ca 30 min) i samband med besöket. Upptäck dina solskador i tid så kan vi motverka uppkomsten av nya och reducera redan uppkomna solskador genom rätt hudvårdsprogram. Boka en tid på 08-103981 eller på onlinebokningen.